Mare parte a vedetelor care se intrec in noul sezon al concursului „Dansez pentru tine“ au nemultumiri vizavi de membrii juriului, spun voci din Pro TV. Motivul este legat de ceea ce unii dintre concurenti numesc „favoritism“
Mare parte a vedetelor care se intrec in noul sezon al concursului „Dansez pentru tine“ au nemultumiri vizavi de membrii juriului, spun voci din Pro TV. Motivul este legat de ceea ce unii dintre concurenti numesc „favoritism“, practicat de juriu fata de cele doua vedete ale trustului MediaPro, Dan Bordeianu si Ioana Ginghina. Aceste barfe s-au nascut in culisele show-ului prezentat de Banica dupa ce, in prima editie a emisiunii, angajatii ProTV au scapat de duel, ba chiar au avut printre cele mai mari note, iar in lupta au ajuns Oana Nistor si Mihai Budeanu, alaturi de partenerii lor. Nemultumirile vin si pe fondul celor petrecute in editia a treia a competitiei, contestata vehement, pentru ca a fost castigata de Victor Slav, prezentatorul rubricii „Meteo“ de la Pro TV, in conditiile in care Smiley si Adriela erau favoriti pentru premiul cel mare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.