Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu, a declarat la Arad ca o decizie privind amplasarea unui scut antiracheta in Romania nu poate fi luata numai de guvern. Aceasta trebuie sa fie dezbatuta si cu opinia publica a sustinut Diaconescu. „Nu
Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu, a declarat la Arad ca o decizie privind amplasarea unui scut antiracheta in Romania nu poate fi luata numai de guvern. Aceasta trebuie sa fie dezbatuta si cu opinia publica a sustinut Diaconescu. „Nu trebuie sa ne ferim de opinia publica in a aborda direct si transant un astfel de proiect“, a declarat vicepresedintele PSD.

Cristian Diaconescu a mai spus ca solicita reprezentantilor Guvernului sa se exprime clar si precis in legatura cu posibilele perspective ale unui astfel de proiect. „Sa informeze opinia publica si formatiunile politice in legatura cu antamarea unor discutii in acest sens si sa putem dezbate in structurile democratiei romanesti, inclusiv in Parlament, posibilitatea implementarii unui astfel de proiect. Nu-l excludem, dar nici nu-l acceptam ca atare. Este un proiect care se refera la interesul national al Romaniei si trebuie sa stim foarte clar pe ce argumente se bazeaza un astfel de proiect“, a declarat Diaconescu. Cristian Diaconescu a participat, sambata, la Arad, la sedinta departamentului de polit ici externe si relatii internationale a PSD.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.