Statul roman va incepe, din 15 noiembrie, platile catre persoanele deposedate de proprietati in timpul regimului comunist, care au solicitat despagubiri in bani lichizi, a declarat, ieri, ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian. „
Statul roman va incepe, din 15 noiembrie, platile catre persoanele deposedate de proprietati in timpul regimului comunist, care au solicitat despagubiri in bani lichizi, a declarat, ieri, ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian. „Aproape 1.400 de fosti proprietari au solicitat o suma totala 129 milioane de lei. Fiecare persoana va primi bani in limita a 500.000 lei.

Astfel, cei care au de primit despagubiri pana in 250.000 lei vor primi banii intr-o singura transa, iar cei cu sume cuprinse intre 250.000 si 500.000 lei, in doua transe anuale. Pentru prima categorie de beneficiari, despagubirile s-ar putea incheia la sfarsitul acestui an. Sunt si persoane care au cerut actiuni la Transgaz, in acest fel acestea pot fi despagubite”, a explicat Vosganian, citat de NewsIn.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.