Nu pot decat sa apreciez si sa salut maturitatea studentilor, care au inteles primii de pericolul ce-i paste prin asigurarea legislativa care se pregateste, pentru ca rectorii si decanii sa ramana in functie pe viata. Au aflat despre aceasta initiat
Nu pot decat sa apreciez si sa salut maturitatea studentilor, care au inteles primii de pericolul ce-i paste prin asigurarea legislativa care se pregateste, pentru ca rectorii si decanii sa ramana in functie pe viata. Au aflat despre aceasta initiativa inaintea multor functionari ai Ministerul Educatiei, ai unor structuri universitare, inaintea organizatiilor profesionale si a presei. Prin urmare, toata aceasta tevatura a fost pregatita in mare taina, ca o conspiratie politica, pregatita de mai multe zile la rand. Asadar, rectorii cu probleme de varsta si cu mandate de sefi uitate la numar, si la stat, si la privat, au marsaluit prin birourile Camerei Deputatilor, punandu-si in aplicare tot ceea ce au invatat despre „managementul relatiilor umile din politica“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.