Peste 2.300 de locuri de munca se afla disponibile in baza de date a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Hunedoara. Desi in fiecare luna se organizeaza burse speciale pentru ocuparea slujbelor vacante, hunedorenii prefera sa stea in so
Peste 2.300 de locuri de munca se afla disponibile in baza de date a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Hunedoara. Desi in fiecare luna se organizeaza burse speciale pentru ocuparea slujbelor vacante, hunedorenii prefera sa stea in somaj decat sa se angajeze.

La ultima bursa organizata, vineri, de AJOFM Hunedoara, reprezentantii firmelor au atras atentia ca vin degeaba la aceste actiuni si incearca sa angajeze oameni. „Am nevoie de un brutar, ofer un salariu net de opt milioane de lei vechi pe luna si cursuri de calificare. Toti cei care au trecut prin fata mea mi-au explicat ca au probleme familiale grave si trebuie sa stea acasa. Si pentru asta au nevoie de un refuz din partea firmei pe care o reprezint si o stampila. Ar trebui sa le taie ajutorul de somaj celor care nu vor sa munceasca“, a declarat Letitia Lupu, sef resurse umane la o firma de panificatie. „De fapt ce incearca somerii e sa castige cat mai multi bani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.