Durere. Peste 800 de persoane i-au condus, ieri, pe ultimul drum pe finii lui Dan Bursuc, morti luni seara intr-un accident rutier Coloana funerara s-a intins pe o distanta de mai bine de 3 kilometri, cei peste 800 de participanti la inmormantare bl
Durere. Peste 800 de persoane i-au condus, ieri, pe ultimul drum pe finii lui Dan Bursuc, morti luni seara intr-un accident rutier Coloana funerara s-a intins pe o distanta de mai bine de 3 kilometri, cei peste 800 de participanti la inmormantare blocand in totalitate traficul in satul Axintele, judetul Ialomita, locul in care s-a nascut si a copilarit manelistul. Inainte de a fi condus la groapa, la capul sau au cantat Vali Vijelie, Sorinel Pustiu, Dorel de la Popesti si altii. Retras intr-un colt, nasul Dan Bursuc a privit plangand omagiul colegilor de breasla. In timp ce preotii aranjau lumanarile din biserica, afara, baietii scoteau de zor boxele. In timp ce preotii puneau tamaie in cadelnita, afara, baietii aranjau statia de amplificare. Micuta curte a bisericii din Axintele de Ialomita a fost, ieri, neincapatoare pentru oamenii ce asteptau sa-si ia adio de la Stelica si de la sotia acestuia, Mirela. "A fost un om deosebit pentru noi. Cand ii vorbeam in romaneste, el ne raspundea in tiganeste. Ne respecta pentru ceea ce eram cu adevarat", povesteste o doamna mai tuciurie, ca majoritatea celor prezenti. La intrarea in biserica, doi agenti au incercat sa asigure ordinea. "Intra numai familia" , dar s-a dovedit ca Stelica avea o gramada de rude... Dupa slujba, trupurile celor doi au fost scoase in curte, fiecare om trecand prin dreptul lor pentru a-si lua adio. In acel moment, de la statia din apropierea sicrielor, a rasunat vocea lui Vali Vijelie: "De mi-ar cere moartea baniiiii/As trai sute de aniiiii... Moarte cum ar fiiiii/Sa ai si tu copiiii/Sa privesti cu ochii taiiii/Cum moare copiii taiiiii!". Au urmat Sorinel Pustiu, Dorel de la Popesti si altii. Stelica si iubita lui au fost condusi la cimitir de sute de oameni si zeci de camioane cu flori.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.