Exista mode si in crima. Fratricidul face furori in Romånia, unde o droaie de bonjuristi de bani gata se intorc la placinte, dupa ce aranjamentele de culise le fac fratii lor mai mari si mai viteji, cu pielea gaurita de rani dobåndite in
Exista mode si in crima. Fratricidul face furori in Romånia, unde o droaie de bonjuristi de bani gata se intorc la placinte, dupa ce aranjamentele de culise le fac fratii lor mai mari si mai viteji, cu pielea gaurita de rani dobåndite in lupte grele. Bonjuristii se asaza la masa si, cånd sunt luati la intrebari, scot pistolul si-si impusca fårtatii, pe motiv ca sunt cool, ca a fi pe trend inseamna sa tragi fara somatie in cei care te-au invitat in casa. Traian Basescu l-a asasinat politic pe Petre Roman. Odata cu el, i-a emasculat pe cei care-l sprijineau pe fostul lider democrat, iar pe Simona Marinescu a pångarit-o in cuget. Apoi si-a luat partidul in lesa si a cårmit-o la dreapta, spre noi culmi de bunastare si progres. Pe-atunci, Basescu era un ministru cu severe probleme de imagine, iar flota il tragea de picioare, mai rau ca o piatra de moara. Singura solutie sa nu fie dat afara din tara sau sa nu-si piarda de tot glasul era sa le umple gura de taråna cårtitorilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.