Statisticienii UEFA au disecat prima jumatate a fazei grupelor din Liga Campionilor. Singura reprezentanta a Romaniei in aceasta competitiei, Steaua, sta foarte prost la majoritatea capitolelor: suturi la poarta, cornere, pozitii de ofsaid, cartonas
Statisticienii UEFA au disecat prima jumatate a fazei grupelor din Liga Campionilor. Singura reprezentanta a Romaniei in aceasta competitiei, Steaua, sta foarte prost la majoritatea capitolelor: suturi la poarta, cornere, pozitii de ofsaid, cartonase galbene, posesie, faulturi comise etc.

Evolutia echipelor romanesti in editia din acest an a cupelor europene este una dezastruoasa, reflectata prin coeficientul mic acumulat in actualul sezon. Singura noastra reprezentanta ramasa in competitiile internationale, din cele cinci care au luat startul in acest sezon, este printre ultimele din punct de vedere statistic. Mai exact, echipa Steaua a sutat pe spatiul portii doar de cinci ori in cele trei partide disputate pana acum in grupa H a Ligii Campionilor, spre deosebire de Arsenal, care a avut 23 de suturi, si de Sevilla si Slavia, ambele cu cate 13 suturi. Singurul care ar fi putut pune in pericol buturile adverse de la gruparea ros-albastra, Eric Bicfalvi, nu este asa de indragit de antrenorii Massimo Pedrazzini si Gigi Becali.

Nici la cornere Steaua nu sta mai bine, doar 9, fata de 15 Sevilla, 13 Arsenal si 10 Slavi a. „Razboinicii” din Ghencea au fost surprinsi de cele mai multe ori in pozitie de ofsaid, 21, „campioni” fiind Victoras Iacob si Vali Badea, ambii de cate sase ori.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.