Atitudinea si reactiile indatoritoare si pline de viata ii determina pe cei din jurul dumneavoastra sa va perceapa drept o persoana fermecatoare. Comportamentului atent si sincer nu i se poate raspunde decat cu aceeasi moneda. Factorii motivationali care va influenteaza astazi sunt aspiratia spre independenta si dorinta de a fi original. Uneori exagerati si originalitatea se apropie prea mult de excentricitate. Preferintele si trairile subiective se indreapta voluntar catre drama, unde teama este principalul mijloc de actiune. Dragostea de independenta se transforma in indiferenta afectiva si provoaca esecuri pe plan sentimental. Ocupatia favorita, daca nu chiar profesia, se leaga de actiunile sociale. Puteti deveni o mare forta a binelui, dar sa nu uitati ca nu toata lumea strabate aceeasi cale. Tendintele de a va arata distant, instabil, trebuie combatute, altfel risca sa va umbreasca trasaturile pozitive. Datorita imaginatiei fertile si sugestive, emotiile si trairile subiective traverseaza stari de fluctuatie. Procesele afective trec, cu aceeasi intensitate de la indiferenta la senzualitate si duble legaturi. Astazi apartineti categoriei romantice sau misti ce.

Berbec
Aveti multe calitati pe care pur si simplu nu le puneti in valoare. In ultimul moment, apare ceva care va opreste si nu mai puteti lupta pentru ceea ce va reprezinta cu adevarat. Aveti tendinta de a va descuraja cu usurinta. De aceea, cel mai bine ar fi sa ascultati si sfaturile altora pentru a nu exista pericolul de a fi trasi pe sfoara. Ar trebui sa va mariti viteza de reactie, sa fiti mai tot timpul in priza. Va apar tot felul de oportunitati, important este sa stiti sa profitati de ele. Nu lasati norocul sa treaca pe langa dumneavoastra.

Taur
Furia si comportamentul impulsiv pot strica o relatie care in alte conditii mergea foarte bine. Cineva certaret va provoaca la discutii delicate, nu va da pace. Sunteti inclinati sa deveniti dependenti emotional de altii sau sa-i aveti pe altii dependenti de voi. Poate aparea teama de a nu fi respinsi. Va pot lipsi ocaziile erotice. Puteti ezita sa va aratati nemultumirea fata de partener si sa suferiti in tacere. Nu puteti percepe obiectiv realitatea datorita emotiilor puternice.

Gemeni
Invatati sa exprimati mai multa rabdare si dragoste. Vi se poate reprosa foarte serios faptul ca in ultima vreme nu ati fost prea disponibil in relatia de cuplu. Indispozitiile si frustarile emotionale duc la furie, iar daca aceasta este exprimata deschis relatiile pot deveni dizarmonioase. Pot exista tulburari stomacale daca va lasati dominati de aceste probleme. Tendintele egoiste de a domina o situatie, de a fi cel care hotaraste vor deranja anturajul. O propunere interesanta, o ocazie favorabila va atrage atentia. Cineva incearca sa castige increderea, deoarece va considera un adevarat profesionist.

Rac
Va orientati foarte bine la context si in functie de acesta actionati si dumneavoastra. Simtiti nevoia sa va protejati, sa va aparati, sa fiti cat mai siguri ca prin ceea ce faceti sunteti bine vazuti. Sunteti tentati sa va luati mai multe masuri de siguranta decat este nevoie. Ceva nu va da pace, va apasa si momentele de oboseala devin din ce in ce mai dese. Este o zi a introspectiilor, insa sunteti permanent in garda. Va puteti indoi de posibilitatile dumneavoastra.

Leu
Priviti cu un optimism exagerat propriile talente si aveti o continua nerabdare de a incerca mereu altceva. Puteti cunoaste o persoana care va juca un rol important in viata dumneavoastra personala, care va poate ajuta pe termen lung si va poate sprijini in tot ceea ce faceti. Nu refuzati nicio ocazie de a va face prieteni noi chiar daca sunteti obositi de atata activitate sociala.