Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal are un talent inegalabil in a-si schimba opiniile, in functie de ultimul rezultat inregistrat de o formatie romaneasca. Daca in urma cu un an Dumitru Dragomir nu mai continua cu laudele la adresa echipelor
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal are un talent inegalabil in a-si schimba opiniile, in functie de ultimul rezultat inregistrat de o formatie romaneasca. Daca in urma cu un an Dumitru Dragomir nu mai continua cu laudele la adresa echipelor de club autohtone, in urma rezultatelor din cupele europene, acum, dupa un parcurs foarte slab, se repede sa faca previziuni sumbre. Pentru astfel de “schimbari de directie” a si fost taxat de liderii echipei nationale, Mutu si Chivu, care s-au aratat intrigati de faptul ca sunt laudati pentru calificare de aceleasi personaje care ii facusera zob pana de curand. Dupa meciul de la Sevilla, pierdut de Steaua, Dumitru Dragomir a concluzionat ca fotbalul romanesc nu are fata de Liga Campionilor. „Sevilla parca juca acasa cu Gloria Bistrita, si zic asa ca Jean Padureanu nu se supara pe mine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.