FC Sevilla a iesit din perioada de criza gratie victoriei din meciul cu Steaua. Ros-albastrii au capacitatea miraculoasa de a “invia” echipe sau antrenori care sunt pe marginea prapastiei. Asa s-a intamplat si anul trecut, cand Fabio Cap
FC Sevilla a iesit din perioada de criza gratie victoriei din meciul cu Steaua. Ros-albastrii au capacitatea miraculoasa de a “invia” echipe sau antrenori care sunt pe marginea prapastiei. Asa s-a intamplat si anul trecut, cand Fabio Capello si-a salvat cariera la Real Madrid cu o victorie in Ghencea. Daca pierdea, italianul era istorie si poate ca albii nu ar fi mai castigat titlul la finalul sezonului. Pe emblema Stelei chiar ar trebui sa apara o cruce. Echipa lui Gigi Becali face bine tuturor, mai putin suporterilor sai. De acum incolo este clar. Daca o echipa mare din Europa este in criza, trebuie neaparat sa o intalneasca pe Steaua pentru a pune punct caderii. Real Madrid si Sevilla au fost salvate. Englezii de la Liverpool isi rod unghiile de suparare ca nu sunt in aceeasi grupa cu trupa antrenata de Massimo Pedrazzini. In schimb, Slavia Praga jubileaza. Pai, cum altfel se pot scoate fotbalistii cehi in fata propriilor suporteri, dupa 0-7 la Londra, decat printr-o victorie la Bucuresti?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.