Pana acum doua luni, erau doi oameni obisnuiti: un politist si o avocata din Brasov, fara rezultate remarcabile in cariera, care sa le aduca notorietate in mass-media. Astazi, fac obiectul unei isterii nationale, alimentate zi de zi de noi descoperi
Pana acum doua luni, erau doi oameni obisnuiti: un politist si o avocata din Brasov, fara rezultate remarcabile in cariera, care sa le aduca notorietate in mass-media. Astazi, fac obiectul unei isterii nationale, alimentate zi de zi de noi descoperiri si ipoteze lansate de anchetatorii dosarului „Elodia”. Mai nou, au devenit chiar subiect de bascalie mondena, starnita de o cantareata tulburata de disparitia avocatei si de doua starlete porno. Ametita de farmecul masculin al lui Cristian Cioaca, una dintre ele si-a marturisit admiratia fata de “politistul cu sex-appeal”, ba, mai mult, a mers pana intr-acolo, incat a infiintat un fanclub numai pentru el. Aici, si alte domnisoare cucerite de zambetul arogant al suspectului de crima isi pot varsa nervii pe cei care-i provoaca acestuia depresii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.