Terenul platformei industriale Tractorul Brasov a fost vandut firmei Flavus Investitii la un pret de 41 euro pe metru patrat, cu mult sub nivelul pietei, potrivit unei note a Comisiei Europene (CE). Flavus Investitii a castigat, in luna iulie, activ
Terenul platformei industriale Tractorul Brasov a fost vandut firmei Flavus Investitii la un pret de 41 euro pe metru patrat, cu mult sub nivelul pietei, potrivit unei note a Comisiei Europene (CE). Flavus Investitii a castigat, in luna iulie, activele uzinei Tractorul si terenul aferent cu o suprafata de 126 hectare, la pretul de 77 milioane de euro, fara TVA. Ulterior, CE a deschis o investigatie referitoare la vanzarea Tractorul Brasov. Oficialii europeni sustin ca la privatizarea societatii au fost impuse unele conditii care au drept consecinta un pret de vanzare mai mic decat cel care ar fi putut fi obtinut intr-o licitatie neconditionata si, prin urmare, implica un ajutor de stat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.