Europarlamentarul social-democrat Adrian Severin a adresat ieri doua intrebari scrise Comisiei Europene, legate de posibilitatea ca Romania sa devina contributor net la bugetul Uniunii Europene. Severin s-a referit la capacitatea de absorbtie a fond
Europarlamentarul social-democrat Adrian Severin a adresat ieri doua intrebari scrise Comisiei Europene, legate de posibilitatea ca Romania sa devina contributor net la bugetul Uniunii Europene. Severin s-a referit la capacitatea de absorbtie a fondurilor structurale de catre Romania, iar cealalta referitor la contributia nationala catre bugetul UE.

Intrebarile sefului Delegatiei europarlamentare PSD catre executivul comunitar intervin in contextul temerilor legate de posibila reducere a platilor in agricultura adresate Romaniei, cu pana la 25% din cauza deficientelor din sistemul administrativ romanesc, se arata intr-un comunicat al grupului. „In acest sens, se pune acut atat problema capacitatii administrative a Romaniei, cat si cea a posibilitatii de a deveni, in mod anormal, contributor net la bugetul UE“, se arata in documentul citat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.