Asistentele medicale si personalul auxiliar de la Clinica de cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures s-au prezentat, ieri dimineata, ca de obicei, la serviciu. Surprinzator, s-au prezentat la slujba si medicii, c
Asistentele medicale si personalul auxiliar de la Clinica de cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Targu-Mures s-au prezentat, ieri dimineata, ca de obicei, la serviciu. Surprinzator, s-au prezentat la slujba si medicii, care isi luasera toti, aproape simultan, concediu de odihna sau medical, in semn de protest fata de atitudinea directorului Spitalului Judetean, dr. Lucian Baila, aflat de luni de zile in conflict cu dr. Imre Benedek (foto), seful clinicii. Motivatia pentru care medicii au renuntat, brusc, la concedii o reprezinta o decizie a Casei de Asigurari de Sanatate de a dubla bugetul Clinicii de cardiologie, pe anul in curs.

Numai ca, din dispozitia directorului Baila, medicilor, asistentelor si infirmierelor nu li s-a mai permis accesul in incinta unitatii medicale, sub motivatia ca, oficial, clinica fusese inchisa oficial cu o zi in urma. De altfel, Baila anuntase, inca de saptamana trecuta, ca daca dr.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.