Rusia si UE sunt in masura „sa-si apropie pozitiile“ pe tema statutului Kosovo, a declarat, ieri, reprezentantul special al presedintelui rus Vladimir Putin pentru relatiile cu UE, Serghei Iastrjembski, citat de AFP. „Urmarim cu at
Rusia si UE sunt in masura „sa-si apropie pozitiile“ pe tema statutului Kosovo, a declarat, ieri, reprezentantul special al presedintelui rus Vladimir Putin pentru relatiile cu UE, Serghei Iastrjembski, citat de AFP. „Urmarim cu atentie pozitia statelor membre UE si constatam ca nu exista unitate de opinii in UE cu privire la Kosovo“, a spus oficialul. „Unele tari se tem de o evolutie dramatica si imprevizibila a evenimentelor in caz de recunoastere unilaterala a independentei Kosovo“, a avertizat reprezentantul special al Kremlinului. Liderii albanezi au spus ca vor proclama unilateral independenta daca negocierile pe tema statutului provinciei, care se vor incheia la 10 decembrie, nu duc la niciun rezultat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.