Pentru a doua oara de la inceperea urmaririi penale impotriva sa, politistul Cristian Cioaca a intrat in concediu medical. Acest lucru se intampla la cateva zile dupa ce a avut loc nunta surorii sale si dupa ce procurorii Parchetului General
i
Pentru a doua oara de la inceperea urmaririi penale impotriva sa, politistul Cristian Cioaca a intrat in concediu medical. Acest lucru se intampla la cateva zile dupa ce a avut loc nunta surorii sale si dupa ce procurorii Parchetului General
i-au prezentat probele de la dosar, in special obiectele patate cu sangele sotiei sale gasite in rapa de la Rasnov. In acest timp, nici unii dintre martorii din dosar nu mai sunt de gasit. Astfel, bona Elena Teodor este plecata din Brasov, undeva in zona Moldovei, iar fosta sefa a lui Cioaca de la Sectia 2 Carmen Matu este in concediu de odihna. Nici macar fostul sot al Elodiei Ghinescu, subofiterul Ciprian Mustata, nu mai poate fi contactat. Cautarile cadavrului au continuat si ieri in mai multe zone din Brasov, inclusiv in perimetrul unei maternitati dezafectate.
Nu s-a gasit nimic.

Politistul Cristian Cioaca, principalul suspect in disparitia avocatei Elodia Ghinescu, a intrat, de ieri, din nou in concediu medical. Motivul: acelasi ca si pana acum. Inspectorul principal sufera de sindrom nervos depresiv. Depresia lui Cioaca vine la numai doua zile dupa ce a jucat la nunta surorii lui Ana.

Astfel, timp de doua saptamani Cioaca va fi in concediu medical „ incepand cu data de astazi ( ieri - n.red.), Cristian Cioaca va fi timp de 14 zile in concediu medical“, a precizat comisarul sef Emil Rada, seful cabinetului Inspectoratului Judetean de Politie Brasov. Depresia lui Cioaca vine la numai trei zile dupa ce a jucat la nunta surorii lui, Ana. In urma cu cateva zile politistul Cristian Cioaca si-a exprimat catre Inspectoratul General al Politiei Romane, dorinta de a fi transferat cu serviciul de la Brasov la Pitesti. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Romane, cererea a fost refuzata.
„Confirmam faptul ca domnul Cristian Cioaca si-a exprimat dorinta verbal catre IGPR sa fie transferat de la Brasov la Pitesti. Tot ce va putem spune in acest moment este faptul ca schema pentru ofiteri la IPJ Arges este completa, iar situatia persoanei in cauza nu este clarificata deocamdata la Brasov“, a declarat subinspectorul Sarmizia Fetcu, purtatorul de cuvånt la IGPR.

Cautari
Ieri cautarile cadavrului avocatei au fost reluate. 20 de jandarmi au scotocit in padurile din zona statiunii Paraul Rece. Oamenii legii au avut la dispozitie si un ATV pentru accesul in zonele abrupte. Pana in acest moment, din pacate nu s-a gasit nimic. In ultimele zile reporterul ziarului nostru a incercat in nenumarate randuri sa ia legatura cu adjuncta sefului Sectiei 2 Politie, subcomisarul Carmen Matu, cea care a primit un telefon in data de 11 septembrie de la politistul Cioaca spunandu-i: „Sefa, s-a gasit sange in casa! La cat de fatalist sunt, sigur se va gasi si in portbagaj“. De aproape doua saptamini femeia se afla in concediu. Nici fostul sot al avocatei, Ciprian Mustata, nu a fost de gasit. Colegii barbatului au spus ca politistul nu este la serviciu.

Martor
Asa cum am prezentat deja in ziarul nostru de ieri, anchetatorii merg si pe o noua pista in dosarul privind disparitia avocatei Elodia Ghinescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.