Presa italiana este de parere ca boala de care sufera vaduva lui Pavarotti, scleroza multipla, este motivul pentru care acesta i-a lasat sotiei sale o mare parte din avere. Nicoletta Mantovani merge foarte des la New York, unde face un tratament si
Presa italiana este de parere ca boala de care sufera vaduva lui Pavarotti, scleroza multipla, este motivul pentru care acesta i-a lasat sotiei sale o mare parte din avere. Nicoletta Mantovani merge foarte des la New York, unde face un tratament si este asistata de prestigiosul medic Saud A. Sadiq.

In varsta de 37 de ani, vaduva tenorului Luciano Pavarotti sufera de mult timp de scleroza multipla. Publicatia „Corriere della Sera“ noteaza ca aceasta veste nu a surprins pe nimeni din anturajul lui Mantovani. „Cei care o cunosc stiu ca ea calatoreste foarte des la New York“, pentru a face tratament, nota publicatia. Faimosul medic Saud A.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.