Doi tineri in vårsta de 19 ani, din Bucuresti, au snopit in bataie vånzatorul de la un chiosc pentru a-l tålhari. Barbatul, in vårsta de 49 de ani, a fost efectiv calcat in picioare si a ajuns in stare grava la spital. Medici
Doi tineri in vårsta de 19 ani, din Bucuresti, au snopit in bataie vånzatorul de la un chiosc pentru a-l tålhari. Barbatul, in vårsta de 49 de ani, a fost efectiv calcat in picioare si a ajuns in stare grava la spital. Medicii spun ca starea acestuia este stabila, barbatul fiind in afara oricarui pericol, dar ca va necesita o interventie chirurgicala pentru ca agresorii i-au produs o fractura a oaselor fetei.

Puteti viziona scena bataii click aici!
Saptamana trecuta, in noaptea de joi spre vineri, un barbat a sunat la numarul de urgenta 112 anuntand ca a fost batut si talharit de doi indivizi necunoscuti. In cel mai scurt timp la fata locului au ajuns politistii Sectiei 15 care l-au dus la spital pe vanzator. Medicii au stabilit ca acesta avea o contuzie toracica forte si o contuzie nazala cu fractura a oaselor fetei. In tot acest timp, criminalistii Sectiei 15 au prelevat de la fata locului mai multe amprente, dar si imaginile surprinse de camera de supraveghere a magazinului.In imagini se vad doi pusti care intra in magazin, urmati de vanzator. Era or a 4.30.

Primul il loveste brusc cu pumnul in fata pe vanzator. Imediat, al doilea pusti urmeaza si el exemplul primului. Il culca la pamant, apoi il loveste cu cruzime de nenumarate ori. Ba cu pumnii, ba cu picioarele. In timp ce unul dintre agresori avea grija de vanzator, celalalt praduia magazinul de incasarile de pana atunci. Un catel care era in camera din spate a magazinului isi face aparitia, dar fuge speriat agresivitatea celor doi pusti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.