A fost odata o tara in care Securitatea voia sa stie tot ce vorbesti la telefon. Pe vremea aceea, existau doar fixuri. Acum, cu mobilul, se stie tot: in ce zona te afli, cu cine ai vorbit, daca e nevoie, chiar si ce ai vorbit, ce mesaje ai trimis. I
A fost odata o tara in care Securitatea voia sa stie tot ce vorbesti la telefon. Pe vremea aceea, existau doar fixuri. Acum, cu mobilul, se stie tot: in ce zona te afli, cu cine ai vorbit, daca e nevoie, chiar si ce ai vorbit, ce mesaje ai trimis. In tara aceasta, caci despre ea e vorba, exista o institutie care se comporta ca fosta Directie a Securitatii Statului. N-as fi spus asta daca nu-mi ajungea la urechi cu ce se ocupa DNA in afara lucrului pe dosare si datul de casete la TVR!

Ce credeti ca a facut DNA dupa marele scandal al difuzarii casetei „Muresan da plicul, Remes il ia, procurorii asteapta sa vada daca ajunge la Posta cu mandat de primire“? S-a ordonat o ancheta interna. Care sa verifice ce? Sa verifice telefoanele procurorilor apropiati cazului si ale ofiterilor judiciaristi care au lucrat la filaj si la stocarea inregistrarilor SRI si a celor provenite din ambiental. Pentru conducerea DNA, orice telefon dat sau primit de cineva din institutie catre sau de la un jurnalist e suspect.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.