Ministerul Transporturilor trebuie sa plateasca aproximativ 1,5 miliarde de lei vechi unui fost director concediat in perioada in care Traian Basescu a fost ministru. „Este o decizie abuziva a lui Traian Basescu in calitate de ministru al tran
Ministerul Transporturilor trebuie sa plateasca aproximativ 1,5 miliarde de lei vechi unui fost director concediat in perioada in care Traian Basescu a fost ministru. „Este o decizie abuziva a lui Traian Basescu in calitate de ministru al transporturilor. Acesta l-a dat afara pe Marian Gabriel Stefanescu, care ocupa functia de director general al Directiei Generale de Control a ministerului. Desi in 1999, in februarie, dupa o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, instanta a dispus reincadrarea lui Stefanescu pe pozitia de director general al DGC, Basescu a refuzat sa execute aceasta hotarare judecatoreasca“, a declarat ministrul transporturilor, Ludovic Orban. De partea cealalta, Marian Gabriel Stefanescu ne-a declarat ca Traian Basescu, Anca Boagiu si Miron Mitrea nu sunt capabili sa repecte democratia, pentru ca au refuzat sa puna in practica o decizie judecatoreasca. „In cateva zile imi voi relua activitatea la minister.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.