Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti gazduieste astazi prima dezbatere publica mai serioasa, cu toata lumea, asupra noilor legi din invatamant. Cu mic, cu mare, incepand de la reprezentantii studentilor si pana la sindicalisti, rectori, in
Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti gazduieste astazi prima dezbatere publica mai serioasa, cu toata lumea, asupra noilor legi din invatamant. Cu mic, cu mare, incepand de la reprezentantii studentilor si pana la sindicalisti, rectori, inspectori si, probabil, simpli profesori, vor discuta „protocolar“, de ochii presei (si ea invitata prin responsabilii de publicatii si canale tv), despre legile invatamantului preuniversitar, superior si Statutul personalului didactic. „Este un moment crucial pentru viitorul invatamantului romanesc“, a marturisit, in repetate randuri, ministrul Cristian Adomnitei. Nu punem la indoiala acest aspect, poate ca are dreptate, poate ca nu, insa ceea ce tulbura intreaga suflare din Educatie este modul in care a fost gandita organizarea acestei dezbateri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.