Florenta este la picioarele lui Adrian Mutu. Romanul a reusit sa franga inimile florentinilor cu evolutiile sale din ultimul an. Internationalul roman este comparat, intr-un articol aparut pe site-ul firenzeviola.it, cu D'Artagnan, unul dintre cei p
Florenta este la picioarele lui Adrian Mutu. Romanul a reusit sa franga inimile florentinilor cu evolutiile sale din ultimul an. Internationalul roman este comparat, intr-un articol aparut pe site-ul firenzeviola.it, cu D'Artagnan, unul dintre cei patru celebri muschetari, poate cel mai spectaculos. Ceilalti trei eroi ai romanului scris de Alexandre Dumas sunt considerati Vieri, Pazzini si Osvaldo, coechipierii jucatorului roman in atacul Fiorentinei. „Despre Athos se spune ca era cel mai admirat, dar si mai viciat. Este posibil. Iar daca lui Giampaolo Pazzini nu-i place comparatia, explicati-i ca muschetarul avea un suflet nobil, tanar si era abil cu sabia. Bine ati venit in hanul lui D'Artagnan si al celor trei muschetari, hanul Fiorentinei. Din paginile lui Dumas in curtea lui Prandelli. Unul pentru toti si toti pentru Fiorentina: Mutu, Vieri, Pazzini si Osvaldo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.