Va cautati parteneri de viata foarte stabili de care sa depindeti si pe care va puteti baza. Sunteti foarte convinsi ca nu puteti lua decizii de unii singuri, dar nu este vorba de lipsa de curaj, ci pur si simplu de o lipsa de intelegere a situatiei care va impiedica sa faceti acest lucru. Trebuie sa gasiti cel mai bun mod de a atrage atentia celorlalti, dar fara a va victimiza prea mult. Nu distrugeti orice posibilitate de a va indeplini scopurile propuse, fiind prea preocupati de problemele marunte! Ascundeti cu grija ceea ce simtiti, dar ceilalti va vor simti slabiciunile si vor profita de asta. Trebuie sa intelegeti ca va inaltati atunci cand sunteti confruntati cu mari incercari, dar veti cadea prada fricilor marunte, de tot felul. Sunteti capabili sa va eliberati de conditionarile impuse, sa va dezvoltati vointa, sa va folositi pornirile agresive in mod constructiv. Exersati-va potentialul pentru a deveni ceea ce sunteti cu adevarat! Nu va asteptati ca un lucru sa se intample peste noapte! Nu este usor sa spargi tipare care s-au impus in timp, dar fiecare mica victorie reveleaza alte modalitati de eliberare, pana cand devine un obicei libertatea proaspa t cucerita.

Berbec
In cuplu, relatia este dificila, deoarece nu vreti sa cedati din obisnuintele deja formate. Daca ati incerca sa renuntati la orgolii si sa deveniti mai toleranti, ati putea obtine mult mai multe lucruri de la partener. Preferati sa fiti singuri si sa va comportati ca atare decat sa renuntati la propriile convingeri. Trebuie sa intelegeti ca a fi docil in cuplu, nu inseamna a fi mai prejos decat celalalt. Cautati cu orice pret sa va pastrati obiceiurile si deveniti agresiv la orice atentat asupra acestora.

Taur
Orice schimbare de ritm va deranjeaza, si chiar sunteti capabili sa aveti doua-trei obiective odata. Sunteti atrasi de domeniul care va permite sa realizati un ideal in viata si veti incerca cu orice chip sa-l duceti la indeplinire. Nu abandonati decat dupa ce ati facut tot ce se putea face, si atunci veti fi impacati cu sine! Realizarile se vor datora numai desprinderii de vechiul sistem de viata si atunci veti avea o mare realizare. Incercati sa va puneti in evidenta originalitatea, fara a premedita nimic.

Gemeni
Aveti capacitatea de a lua orice initiativa, de a iesi in evidenta cu orice pret. Va puteti baga intr-un proiect nou, alaturi de oameni noi, care va vor da toata atentia cuvenita. Orice stimulare profesionala va fi interesanta si ar putea avea importanta pe termen lung. Puteti pleca intr-o calatorie impreuna cu familia sau prietenii, singurul risc fiind acela de a cheltui prea multi bani. Autodepasirea este inerenta posibilitatilor umane, dicolo de norme si de criterii, care nu pot si nu au cum sa directioneze.

Rac
Sunteti prea exigenti cu cei din jurul dumneavoastra. Curiozitatea va ajuta insa sa aflati multe lucruri despre cei cu care veniti in contact si sa actionati ca atare. Fiti insa atenti sa nu judecati lucrurile pripit, sa nu trageti concluzii eronate, pe baza unor informatii lipsite de relevanta! In relatiile cu oamenii aveti probleme legate de duritatea cu care apreciati si pedepsiti. Multumirea sufleteasca depinde in mare masura de felul in care ceilalti reactioneaza la problemele dumneavoastra. Nu abandonati nimic inainte de a sti ca ati facut tot ce se putea face!

Leu
Nu lasati nelinistea sa va domine, sa va ia siguranta de care aveti atata nevoie. Sunteti tristi si va simtiti exclusi din viata unor prieteni. Desi sunteti foarte precauti cu viata dumneavoastra, simtiti ca a sosit momentul unei schimbari. Nu dramatizati schimbarea de atitudine a unei persoane care va este foarte draga, deoarece nimic nu poate fi fortat si nimic nu se intampla fara un scop.