Campania dusa de ziarul „Gardianul” a avut un efect pozitiv pentru Diana Mocanu. Aceasta a renuntat sa se mai izoleze la Braila, sa stea retrasa departe de ochii cunoscutilor si i-a contactat pe oficialii Comitetului Olimpic si Sportiv R
Campania dusa de ziarul „Gardianul” a avut un efect pozitiv pentru Diana Mocanu. Aceasta a renuntat sa se mai izoleze la Braila, sa stea retrasa departe de ochii cunoscutilor si i-a contactat pe oficialii Comitetului Olimpic si Sportiv Romån. Acestia i-au propus fostei campioane sa se alature forului olimpic, iar Diana a acceptat. Incepånd de saptamåna viitoare, ea va lucra in Departamentul de marketing si comunicare al COSR, alaturi de Violeta Beclea si Laura Badea.

Dupa perioada in care a preferat singuratatea si nu a dorit sa vorbeasca aproape cu nimeni, Diana Mocanu s-a hotarat sa revina in lumea sportului, cea care i-a adus de fapt cele mai mari satisfactii. Dupa articolele aparute in ziarul nostru, in care fosta mare sportiva a incercat sa-si motiveze decizia de a se detasa total de lumea care a consacrat-o, ieri, Diana a hotarat ca cel mai intelept lucru este sa revina in sportul romanesc. In urma unei discutii avute cu secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu, dubla campioana olimpica la Sydney, in 2000, este foarte aproape de a-si da acceptul sa lucreze in cadrul Departamentului de marketing si comunicare al fo rului olimpic roman. Schimbarea de atitudine vine la scurt timp dupa ce ne declarase ca e dreptul ei sa-si traiasca viata asa cum crede de cuviinta si ca nu intereseaza pe nimeni acest lucru.

Va lucra cu Laura Badea si Violeta Beclea Szekely
Secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Ioan Dobrescu, a avut numai cuvinte de lauda la adresa Dianei Mocanu. „Astazi, cand ne-a contactat, am decis de comun acord cu domnul Octavian Morariu sa-i propunem Dianei sa vina in structurile Comitetului Olimpic pentru a lucra la Departamentul de marketing si comunicare, alaturi de Laura Badea si Violeta Beclea Szekely. A acceptat, urmand ca saptamana viitoare sa ne intalnim pentru a pune totul la punct. Cred ca este o rezolvare foarte buna a acestui caz dezvaluit de ziarul dumneavoastra. In ceea ce o priveste pe Diana, as vrea sa spun, pentru a nu mai exista interpretari, ca este o fata absolut draguta, prietenoasa, deosebita, intr-un cuvant e OK si ne bucuram sa o avem printre noi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.