Decebal Traian Remes a recuperat, in perioada in care a fost ministru al agriculturii, 105.000 lei (aproximativ 30.000 euro), reprezentand jumatate din valoarea totala a imprumuturilor acordate, iar sotia sa a cumparat un teren agricol de 4.950 mp i
Decebal Traian Remes a recuperat, in perioada in care a fost ministru al agriculturii, 105.000 lei (aproximativ 30.000 euro), reprezentand jumatate din valoarea totala a imprumuturilor acordate, iar sotia sa a cumparat un teren agricol de 4.950 mp intr-un sat din judetul Maramures.

Sotia fostului ministru, Steliana Remes, a cumparat, in intervalul aprilie-octombrie, un teren agricol cu suprafata de 4.950 metri patrati in localitatea Sasar (judetul Maramures) si a transferat la BRD depozitele detinute la Banca Comerciala Romana.

Potrivit declaratiei de avere depusa la eliberarea din functie si publicata pe site-ul Guvernului, Remes nu cunoaste valoarea de impozitare a terenului.

Steliana Remes a transferat, in perioada mentionata, depozitele detinute la BCR, in valoare totala de 35.000 de dolari, si 1.070 de lei la BRD. Soldul la zi al contului deschis la BRD este de 37.000 de dolari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.