Sebastian Vladescu a fost eliberat din functia de secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor (MEF), ieri, prin decizie a premierului Calin Popescu Tariceanu. Informatia a fost confirmata  de primul-ministru, care a precizat ca a sem
Sebastian Vladescu a fost eliberat din functia de secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor (MEF), ieri, prin decizie a premierului Calin Popescu Tariceanu. Informatia a fost confirmata de primul-ministru, care a precizat ca a semnat decizia de eliberare din functie la sfarsitul saptamanii trecute, la cererea lui Vladescu, potrivit Mediafax.
Vladescu se afla de trei zile la Washington, impreuna cu ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, la Reuniunea de toamna a FMI.

Sebastian Vladescu a fost numit secretar de stat in MEF in luna aprilie a.c., in contextul reorganizarii Guvernului, dupa ce a ocupat functia de ministru al finantelor publice. El a preluat atunci postul de secretar de stat detinut de reprezentantul PD Bogdan Dragoi, care se ocupa de probleme legate de trezorerie si relatii internationale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.