Scandalurile se tin lant de “Marele circ”. Sezonul s-a incheiat duminica la fel cum a decurs, cu o noua cearta intre echipe. Kimi Raikkonen a obtinut titlul mondial in urma rezultatelor de la Marele Premiu al Braziliei, insa titlul este
Scandalurile se tin lant de “Marele circ”. Sezonul s-a incheiat duminica la fel cum a decurs, cu o noua cearta intre echipe. Kimi Raikkonen a obtinut titlul mondial in urma rezultatelor de la Marele Premiu al Braziliei, insa titlul este deocamdata in suspans, dupa ce McLaren a facut apel la decizia FIA de a nu sanctiona echipele BMW-Sauber si Williams, care ar fi incalcat regulamentul privind combustibilul. La doua ore de la terminarea cursei de la Sao Paulo, Federatia Internationala de Automobilism a anuntat ca a convocat echipele Williams si BMW-Sauber pentru o eventuala incalcare a regulamentului. La miezul noptii, FIA a decis sa nu se ia nici o masura, oficializand titlul lui Raikkonen, insa apoi McLaren a anuntat ca face apel. Curtea de Apel internationala a FIA se va reuni la o data ce urmeaza sa fie stabilita pentru a studia acest caz.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.