Dupa doi ani de lucrari pe o portiune de nici doi kilometri, lucrarile de modernizare a DN 1 la intrarea in Capitala, in zona Baneasa, se vor extinde pe termen inca nedefinit. Este de asteptat ca de sarbatori, traficul sa fie complet blocat in zona.

Traficul infernal de pe DN1, in zona spatiilor comerciale din zona Baneasa, a devenit un cosmar odata cu schimbarea vremii. Soferii care circula pe DN 1 sunt cu nervii intinsi la maximum, pentru ca o distanta de 1.000 de metri in zona Baneasa se parcurge in peste o ora. Iar aceasta situatie nu are nici o sansa se se imbunatateasca. In cel mult trei saptamani, compania portugheza Lena Construcoes ar trebui sa finalizeze lucrarile la cel de-al doilea pasaj din zona Baneasa, de pe DN 1. Numai ca in locul respectiv nu se afla in prezent decat cateva schelete de beton.

„In momentul de fata, Lena Construcoes a incheiat lucrarile la structura de baza a celui de-al doilea pasaj superior de pe DN1, in apropierea intersectiei cu Aleea Privighetorilor, si executa lucrarile de finisaj. Conform planului de lucru aprobat, termenul limita pentru incheierea lucrarilor este 1 noiem brie 2007. Din punct de vedere tehnic, Lena Construcoes s-ar putea incadra in acest termen. Avand in vedere unele intarzieri provocate de cauze care nu tin in mod direct de companie, Lena Construcoes isi intensifica eforturile pentru a incheia lucrarile pana la data de 30 noiembrie 2007“, ne-au declarat oficiali ai companiei.