La 40 de ani, Corin Chereches este secretarul PD Maramures, proprietarul unei averi de cåteva milioane de euro si detinatorul unui consistent pachet de actiuni la un post local de televiziune si la un saptamånal judetean de informatii, v
La 40 de ani, Corin Chereches este secretarul PD Maramures, proprietarul unei averi de cåteva milioane de euro si detinatorul unui consistent pachet de actiuni la un post local de televiziune si la un saptamånal judetean de informatii, vectori de presa in care isi poate executa lejer inamicii politici. Cu cåt te indepartezi de centru, cu atåt realitatea iti joaca feste si devine tot mai morganatica. In tinuturile unde se agata harta-n cui, pixul poate lua forma pumnalului, creionul a båtei, omul a pitecantropului, iar liderul de partid a mutantului. Vorbesc ca unul care stie ce spune cånd scrie, ca unul nascut si trait printre aratarile nordului maramuresean. Corin Chereches este un asemenea mutant. Intra in cårciuma, se imbata, devine violent si il ia in catare pe directorul unei publicatii vrasmase, care a avut tupeul sa scrie despre el. Pe nume Antonius Abrihan, victima a monitorizat miscarile lui Chereches cu o incapatånare sinucigasa. Abrihan este directorul unui saptamånal care nu se considera rival cu publicatia unde este actionar Chereches.
- - -
Ziaristii lui Abrihan l-au p rins pe Chereches in urmatoarele ipostaze: campanie electorala la alegerile europarlamentare in viteza, la volan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.