De o buna vreme incoace, armata de procurori de la DNA se da de ceasul mortii sa ofere publicului larg ceea ce conducatorii Imperiului Roman foloseau ca sa linisteasca poporul: paine si circ. Daca „faptele de grozavie“ ale procurorilor a
De o buna vreme incoace, armata de procurori de la DNA se da de ceasul mortii sa ofere publicului larg ceea ce conducatorii Imperiului Roman foloseau ca sa linisteasca poporul: paine si circ. Daca „faptele de grozavie“ ale procurorilor anticoruptie s-ar fi intamplat cu mai bine de 2.000 de ani in urma, probabil ca nimeni nu ar fi avut nimic de obiectat. Din nefericire pentru ei, societatea a evoluat si nu se mai inghesuie sa bata din palme la orice reprezentatie, fie ea si una penibila.

Ceea ce s-a intamplat ieri la doua instante de judecata diferite dovedeste o data in plus ca aproape fiecare dintre reprezentatiile DNA-ului este doar un circ ieftin. Dosarul „Loteria Romana“ a fost trimis de judecatori inapoi in ograda procurorilor. Instanta a cerut refacerea urmaririi penale, ceea ce este echivalent cu recunoasterea faptului ca DNA-ul nu si-a facut treaba ca la carte. Ca de fiecare data insa, pentru esec exista scuze si explicatii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.