Ancheta declansata de procurorii craioveni in cazul tånarului transat si aruncat sub doua poduri din judetul Caras Severin bate pasul pe loc, cu toate ca politistii si procurorii au audiat påna acum peste o suta de persoane care au avut
Ancheta declansata de procurorii craioveni in cazul tånarului transat si aruncat sub doua poduri din judetul Caras Severin bate pasul pe loc, cu toate ca politistii si procurorii au audiat påna acum peste o suta de persoane care au avut legatura, intr-un fel sau in altul, cu Ion Leontin Bebu. Nici masina de serviciu, o Daewoo Nubira, care disparuse odata cu Leontin, nu a oferit mai multe amanunte anchetatorilor. Chiar si asa, politistii au reusit sa refaca aproape in intregime ultima zi din viata lui Leontin Bebu. Lipsesc inca elementele care sa faca legatura cu criminalii. Desi dosarul privind moartea lui Leontin Bebu a ajuns inca de vineri la Parchetul Tribunalului Dolj, acesta a zacut in nelucrare såmbata si duminica pentru ca prim-procurorul Parchetului Tribunalului Dolj nu a avut timp sa-l repartizeze unui anchetator.

Ancheta privind moartea violenta a lui Ion Lentin Bebu a batut, timp de doua zile, pasul pe loc. Asta pentru ca prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj nu s-a sinchisit sa vina in week-end la munca pentru a da un numar de inregistrare declinarii venite de la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras Severin si sa il repartizeze unui procuror.

Acest lucru s-a intamplat abia ieri dimineata, cand Gheorghe Stoian, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, a sosit la munca, a citit solutia de declinare a colegilor sai din Caras Severin si a dat numarul de inregistrare 784/P/2007. Dosarul a fost inaintat spre solutionare unui coleg de-al sau. Este putin probabil ca ucigasii sa nu fi beneficiat de timpul pus la dispozitie de prim-procuror.

Dosarul Ion Leontin Bebu a fost declinat de catre procurorii din Caras Severin spre competenta solutionare de catre procurorii olteni pentru ca victima isi avea domiciliul in Craiova. Dosarul a ajuns la Parchetul Tribunalului Dolj vineri la ora 16.45.

Supozitii
Politistii, dupa o serie de audieri maraton, au luat in calcul si varianta ca Ion Leontin Bebu sa isi fi scris singur pe masina 'Da-ne banii>>. Acest lucru nu este cert inca, dar anchetatorii au la dosar declaratia unei cunostinte care l-ar fi auzit pe Leontin ca ar face asa ceva ca sa incaseze banii de la asigurare pentru revopsirea integrala a masinii. Totusi, politistii sustin ca acest lucru ar fi fost imposibil atata timp cat Leontin inca nu facuse actele pe numele sau. In atare situatie, cel care putea sa incaseze banii de la asigurare era doar proprietarul. Mai mult, expertiza criminalistica este greoaie pentru ca masina deja fusese chituita. In paralel, criminalistii din Dolj nu au gasit urme de sange in masina disparuta odata cu Leo si gasita vinerea trecuta, parcata la vedere in cartierul Brazda lui Novac din Craiova.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.