Ministrul dezvoltarii, lucrarilor publice si locuintelor, Laszlo Borbely, a declarat, ieri, ca va propune executivului o ordonanta de urgenta pentru prelungirea cu inca trei ani a contractelor de inchiriere semnate de persoanele care trebuie evacuat
Ministrul dezvoltarii, lucrarilor publice si locuintelor, Laszlo Borbely, a declarat, ieri, ca va propune executivului o ordonanta de urgenta pentru prelungirea cu inca trei ani a contractelor de inchiriere semnate de persoanele care trebuie evacuate din casele nationalizate.

Borbely sustine ca la nivel national exista 13.000 de familii care locuiesc cu chirie in case nationalizate, iar cea mai mare responsabilitate pentru gasirea unor solutii apartine autoritatilor locale, in speta primariilor. „Principalii raspunzatori in aceasta situatie sunt primariile. Noi venim doar cu anumite completari, dar primariile sunt obligate sa gaseasca solutii pentru cei care urmeaza sa fie evacuati. Cu toate acestea, pentru a mai le da un ragaz o sa propunem in Guvern o ordonanta de urgenta prin care sa se prelungeasca cu inca trei ani durata contractelor de inchiriere“, a declarat Laszlo Borbely, citat de NewsIn.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.