Sunteti intuitivi, faceti lucrurile in felul dumneavoastra, ceea ce poate dauna spiritului in echipa. Puteti fi capabili de indisciplina si dezordine, dar si la polul opus puteti pretinde o conduita riguroasa. Nu va place sa fiti deranjati, nu va place sa se bage nimeni in treburile dumneavoastra. Stiti sa va asumati responsabilitati, ramaneti surd la recomandari, lucrati mai degraba cand aveti chef, decat la comanda si nu va displace sa va infruntati superiorii. Va prezentati revendicarile si va impuneti de multe ori prin greva, iar atunci cand sunteti nemultumiti puteti deveni redutabili. Aveti competenta si cand trebuie sa dati lovitura cea mare, puteti face un efort suprem, va oferiti primul, iar prezenta dumneavoastra este dintre cele mai eficace. Puteti fi unul dintre cele mai bune elemente intr-o intreprindere, ceilalti trebuie sa se teama doar de caracterul dumneavoastra susceptibil de a provoca oricand conflicte, de a atata revolte sau de a urzi comploturi. Cariera poate fi presarata cu lupte, iar ascensiunea dumneavoastra va fi un efort constant impotriva obstacolelor pe care singur le veti surmonta datorita caracterului dumneavoastra integru. Veti tr ece prin crize profesionale care duc la schimbari complete de situatie.

Berbec
Gelozia poate sa va tortureze. Firea este astazi banuitoare si suspicioasa, si poate actiona ca o mica otrava, putand sa va faca rau atat dumneavoastra cat si partenerului. Nu va veti putea desparti de partener sub nicio forma, chiar daca rezistati cu greu tentatiei de a-i reprosa tot felul de lucruri, mai mult sau mai putin reale. Daca cel de langa dumneavoastra nu se chinuie sa va demonstreze ca nu a gresit cu nimic, va veti simti foarte lezat, tradat, nu-i veti ierta acest lucru.

Taur
Cautati sa gasiti mai multa intelegere in partenerul dumneavoastra, dar din pacate acesta un pare dispus sa va acorde concursul atunci cand doriti dumneavoastra. Sfatul nostru ar fi sa renuntati la ideea de manipulare, de a stapani toate situatiile, de a avea raspunsul tuturor problemelor. Mai degraba incercati sa va stapaniti toate pasiunile, sa va detasati, sa nu mai provocati tensiuni prin propriile greseli. Nivelul sensibilitatii dumneavoastra profunde nu se armonizeaza deloc cu felul in care partenerul intelege sa se manifeste.

Gemeni
Tindeti sa cultivati un ideal in viata particulara, va puteti organiza lumea viselor, o puteti face perfect confortabila conciliind logica cu sensibilitatea. Alegeti calea de mijloc in tot ceea ce faceti! Doriti sa uniti rationalul cu sensibilul. Iubiti libertatea astazi mai mult ca oricand si detestati sa va supuneti oricarei obligatii. Chiar daca dovediti mari pasiuni, nu va asumati riscuri nici in afaceri, nici in viata personala. Daca nu sunteti convins de success, preferati sa abandonati. Reflectati mai mult si nu luati decizii pana nu studiati toate datele problemei!

Rac
Va adaptati usor la schimbari si sunteti atrasi de public. Cautati sa va puneti in evidenta personalitatea. Talentele vor fi bine apreciate, si veti merge din promovare in promovare, mai ales daca doriti sa ocupati o pozitie sociala inalta. Nu refuzati sa oferiti tot ce aveti mai bun! Progresul poate fi franat doar daca o terta persoana intervine. Nu dramatizati nicio situatie delicata in care veti fi pusi! Veti face multe cunostinte, dar selectia va fi destul de dura in transformarea acestora in prieteni.

Leu
Sunteti persoana cea mai potrivita pentru a va seconda cat de cat activitatea, deoarece aveti capacitatea de a duce la bun sfarsit tot ce ati decis sa intreprindeti. Cautati activitati spirituale solitare.