O zi relativ linistita, solicitand propria personalitate in raport cu lectia karmica a fiecaruia. Esenta zilei consta in munca, iar caracteristica de baza este analiza oricarei situatii. Gandirea rationala va ofera eficienta, ordine, atentie la deta
O zi relativ linistita, solicitand propria personalitate in raport cu lectia karmica a fiecaruia. Esenta zilei consta in munca, iar caracteristica de baza este analiza oricarei situatii. Gandirea rationala va ofera eficienta, ordine, atentie la detalii. Sunt favorizate sporturile extreme, din cauza unui exces de curaj si a lipsei de prudenta. Toti cei care au planuri deosebite in cariera ar trebui sa nu rateze aceasta zi! Aspectele favorizeaza munca sustinuta in toate domeniile vietii profesionale: stiinta, arta, cultura, afaceri. Talentul si intuitia vor baleia pe rand logica rationamentului, sensibilitatea, perceptia artistica, dar si actiunile concrete din industrie, comert, investitii. Ziua aduce ambitii profesionale, motivatii adecvate si talentul de a munci tenace, atent si precis.

Berbec
Careul pe Marte aduce inca probleme la nivel emotional pana la sfarsitul lunii Februarie, cat mai sta in Gemeni, nevoie de control, excese sexuale si o oarecare lipsa de tact si de diplomatie. Trebuie sa dati dovada de mai multa rabdare, de detasare emotionala. Opozitia Marte - Pluto va poate predispune la dictatura si violenta. Vor exista tendinte de a folosi forta pentru atingerea scopurilor. Careele pe Jupiter care a intrat deja in Capricorn, sunt ceva mai gingase si aduc autoindulgenta, lene, optimism exagerat, indiscretie, dar si dogmatism in idei. Femeile Berbec vor simti o nevoie accentuata de a fi in centrul atentiei.
Taur
Aspectele benefice pe care le primeste Taurul de la Uranus vor conduce la o originalitate exagerata, chiar excentricitate, eliminarea oricarei rutine, mandrie si ignorarea oricarui sfat. Pot aparea idei nepractice, duplicitate mentala sau opinii care vor soca anturajul apropiat. Legaturile romatice pot fi afectate de confuzii, exotism emotional si sexual, care pot duce la iscarea unor dispute cu partenerul. Aveti un potential urias, dar exista multe incercari care vor solicita capacitatea dumneavoastra de adaptare tinand cont de pricipiul moral.

Gemeni
Sunteti mai sobri decat de obicei si asta deoarece aveti planuri mari pentru anul acesta, cu atat mai mult cu cat si astrele va vor sustine. Pe fondul optimismului veti rezolva multe lucruri care pana acum vi se pareau irealizabile. Cei care au afaceri care se afla intr-un stadiu incipient de dezvoltare vor avea ocazia sa-si demonstreze tot potentialul, atat energetic, cat si organizatoric. Trebuie sa va amintiti insa ca izvorul energiei dumneavoastra este multumirea de a face lucrurile care va reprezinta cu adevarat.
Rac
Luna prezenta in Capricorn, in semn opus poate aduce iritabilitate, agresivitate, chiar violenta, extravaganta si lipsa de rabdare. Nu doriti sa asteptati mai mult decat este cazul pentru rezolvarea unor probleme care in mod normal ar trebui sa se rezolve de la sine. Astazi aveti pasiuni multiple, va preocupa o multime de lucruri, sunteti curiosi, dar nu reusiti sa administrati energia intr-un mod corect. Exista si un „malefic” al zilei, in sensul ca preluati o serie de stari de anxietate din partea celor din jur. Nu intrati in jocul celor care nu sunt bine intentionati in ceea ce va priveste! Ramaneti vigilenti!

Leu
Astazi exista o puternica inclinatie spre dominare si agresivitate prin orice mijloace, o dorinta de a impune propria parere asupra altora. Pot aparea anumite tulburari in sectorul afectiv generate fie de compotamentul neadecvat al partenerului, fie de un context neprielnic. Fie sunteti temporar despartiti de persoana iubita, fie aceasta are o experienta mai putin placuta si va impovareaza cu propriile probleme.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.