Mircea Rednic a redebutat cu o victorie pe banca tehnica a Rapidului. Bucurestenii s-au impus, cu 2-0, pe terenul lui Poli Iasi, dar seara nu a fost deloc fericita pentru antrenor. Aproximativ 500 de fani alb-visinii s-au deplasat in Moldova pentru
Mircea Rednic a redebutat cu o victorie pe banca tehnica a Rapidului. Bucurestenii s-au impus, cu 2-0, pe terenul lui Poli Iasi, dar seara nu a fost deloc fericita pentru antrenor. Aproximativ 500 de fani alb-visinii s-au deplasat in Moldova pentru a continua razboiul cu „Puriul”, pe care l-au injurat pe toata durata partidei si caruia i-au cerut sa plece. “Bye, bye Rednic” a fost cel mai civilizat mesaj. Sustinatorii nu i-au iertat nici pe George Copos si Constantin Zotta, care au fost bagati in aceeasi oala cu “tradatorul”. “Copos si Zotta, plecati”, au cerut oamenii din tribuna, care nu ii iarta pe acestia pentru plecarea lui Cristiano Bergodi. Ca sa faca rau conducerii, suporterii rapidisti au aprins torte, urmarind, astfel, suspendarea arenei din Giulesti. Atitudinea suporterilor a afectat psihicul jucatorilor, care au cedat la finalul meciului. Cu doua minute inainte de sfarsit, Marius Constantin l-a bruscat pe Emil Dica dupa ce mijlocasul gresise o pasa si ii pusese pe ieseni pe contraatac. Rednic a fost foarte suparat dupa acest episod, anuntand ca va impune alta disciplina in vestiar, pentru ca lucrurile nu sunt in ordine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.