Eurocopter SAS Franta nu a depus pana la termenul limita-permis de legislatie oferta finala imbunatatita si irevocabila pentru preluarea societatii IAR Ghimbav, astfel ca Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va relua procesul d
Eurocopter SAS Franta nu a depus pana la termenul limita-permis de legislatie oferta finala imbunatatita si irevocabila pentru preluarea societatii IAR Ghimbav, astfel ca Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va relua procesul de privatizare. Comisia de negociere a solicitat ofertantului sa imbunatateasca oferta depusa, pana duminica, 21 octombrie, acesta fiind ultima prelungire a ofertei permisa de legislatie. “Pana azi, 21 octombrie 2007, ofertantul Eurocopter SAS Franta nu a depus oferta finala imbunatatita si irevocabila la sediul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului. Ca urmare, procesul de privatizare a IAR S.A. Ghimbav se va relua”, se arata intr-un comunicat al AVAS.

In urma anuntului de privatizare, publicat pe 14 decembrie 2006 in presa nationala si internationala, Eurocopter a depus singura oferta de privatizare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.