Campania electorala pentru alegerile europarlamentare se duce pe toate fronturile. O dovada in acest sens este comunicatul dat publicitatii, ieri, de Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) privitor la indezirabilii pentru Parlamentul European (PE)
Campania electorala pentru alegerile europarlamentare se duce pe toate fronturile. O dovada in acest sens este comunicatul dat publicitatii, ieri, de Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) privitor la indezirabilii pentru Parlamentul European (PE). Interesant este faptul ca demersul Coalitiei nu merge pana la capat. De pe aceasta lista lipseste chiar Theodor Stolojan, care are un dosar in lucru la DNA, informatie venita chiar de la reprezentantii DNA. Intrebarea care se pune este de ce acesta Coalitie nu a folosit ca argument DNA si in cazul lui Theodor Stolojan, asa cum a facut-o in cazul lui Gigi Becali. Potrivit Coalitiei, Becali nu este bun de Parlamentul European deoarece, „potrivit presei, este cercetat de DNA“. Pe lista mai figureaza alte 10 persoane: Petru Filip (PD), Marian Zlotea (PD), Daniel Daianu (PNL), Cristian Anghel (PNL), Daniela Buruiana - Aprodu (PRM), Cristian Stanescu (PRM), Nicolae Patru (PRM), Adrian Severin (PSD), Ioan Mircea Pascu (PSD), Rozalia-Ibolya Biro (UDMR). Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, considera ca lista neagra a CPC are „lacune grave“, din document lipsind numele lui Theodor Stolojan, Sorin Frunzaverde si Roberta Anastase. GIP remarca faptul ca numele lui Frunzaverde „apare in mai multe convorbiri telefonice interceptate de SRI-UM 0653 Resita, la cererea Parchetului General, in dosarul „Contrabanda cu tigari de pe Clisura Dunarii“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.