Intr-un interviu aparut sambata in revista franceza Elle, Cecilia a afirmat ca ea si Nicolas “nu au mintit niciodata” in legatura cu relatia lor. “Intotdeauna am actiont gandidu-ma la familia mea, si nu la calcul”, a spus ea,
Intr-un interviu aparut sambata in revista franceza Elle, Cecilia a afirmat ca ea si Nicolas “nu au mintit niciodata” in legatura cu relatia lor. “Intotdeauna am actiont gandidu-ma la familia mea, si nu la calcul”, a spus ea, dorindu-i sefului statului sa-si gaseasca “seninatatea, sa fie omul politic care sa aduca tarii ceea ce are nevoie” si “sa fie fericit”.

Nicolas Sarkozy a refuzat sa comenteze divortul de Cecilia. “Starea mea de spirit este foarte simpla. Am fost ales de francezi pentru a aduce solutii la problemele lor, nu pentru a comenta viata mea privata”, a spus presedintele. Divortul celor doi reprezinta, pentru marea majoritate a francezilor, “o afacere privata” fara importanta pentru viata politica a tarii, arata rezultatele a doua sondaje realizate dupa anuntul destramarii cuplului prezidential, potrivit AFP.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.