Un numar de 25 de institutii financiare intentioneaza sa administreze emisiunea de eurobonduri din Romania in valoare de 500 de milioane de lei, potrivit ofertelor primite la termenul-limita de Ministerul Economiei si Finantelor, a declarat pentru Me
Un numar de 25 de institutii financiare intentioneaza sa administreze emisiunea de eurobonduri din Romania in valoare de 500 de milioane de lei, potrivit ofertelor primite la termenul-limita de Ministerul Economiei si Finantelor, a declarat pentru Mediafax Bogdan Dragoi, consilier in minister. "Pana la termenul-limita, adica vineri, ora 15.00, au transmis oferte un numar de 25 de institutii financiare. Acestea urmeaza sa fie analizate in vederea stabilirii listei scurte a institutiilor selectate pentru depunerea ofertelor finale imbunatatite", a afirmat Dragoi. Acesta nu a oferit mai multe detalii privind cei 25 de ofertanti si a mentionat ca numarul de institutii financiare incluse in lista scurta va fi stabilit in functie de calitatea ofertelor initiale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.