Magistratii Tribunalului Hunedoara au admis cererea procurorilor de a institui sechestru asiguratoriu pe averile mai multor inculpati din dosarul aurului dacic. Iulian Ceia, Ciprian Hidisan, Mugur Nedelcu, Mihai Zerkula, David Magda (foto) si Adrian
Magistratii Tribunalului Hunedoara au admis cererea procurorilor de a institui sechestru asiguratoriu pe averile mai multor inculpati din dosarul aurului dacic. Iulian Ceia, Ciprian Hidisan, Mugur Nedelcu, Mihai Zerkula, David Magda (foto) si Adrian Nistor sunt cei vizati de cererea procurorilor. Desi au mai incercat in repetate randuri instituirea acestei masuri, perseverenta procurorilor a dat roade abia la termenul de judecata fixat pentru 19 octombrie. Judecatorii au pus sechestru asiguratoriu pe partile sociale pe care acestia le detineau la mai multe societati comerciale, sume de bani, autoturisme si proprietati imobiliare pentru care exista documente ca se afla in posesia celor sase inculpati. O alta surpriza la termenul de vineri din dosarul „Aurului dacic“ a venit din partea Ministerului Culturii, care, desi e constituit in parte civila in proces, abia dupa aproape doi ani de zile si-a trimis un reprezentant la Tribunalul Hunedoara, instanta care judeca pe fond cazul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.