Cel putin 139 de persoane si-au pierdut viata, iar altele 400 au fost ranite joi noaptea, la Karachi, intr-un dublu atentat cu masina capcana. Bomba ii era „adresata“ fostului premier Benzair Bhutto si a explodat  in mijlocul multim
Cel putin 139 de persoane si-au pierdut viata, iar altele 400 au fost ranite joi noaptea, la Karachi, intr-un dublu atentat cu masina capcana. Bomba ii era „adresata“ fostului premier Benzair Bhutto si a explodat in mijlocul multimii care sarbatorea revenirea acesteia in Pakistan. Acesta este cel mai sangeros atentat comis vreodata in aceasta tara. O grenada si o bomba au explodat la cativa metri distanta de camionul in care se afla Bhutto, aceasta insa n-a fost afectata. Atentatul nu a fost revendicat. Bhutto insa i-a acuzat pe sustinatorii fostului regim islamist al generalului Mohamad Zia-ul-Haq de organizarea atentatului. „Stiu exact cine vrea sa ma ucida.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.