Sindicalistii din Societatea Romana de Radiodifuziune au ajuns sa-si ceara drepturile in strada. Speriati de neregulile care se petrec sub ochii conducerii SRR si de ideea ca trebuie sa se pregateasca pentru intarzieri la plata salariilor sau chiar
Sindicalistii din Societatea Romana de Radiodifuziune au ajuns sa-si ceara drepturile in strada. Speriati de neregulile care se petrec sub ochii conducerii SRR si de ideea ca trebuie sa se pregateasca pentru intarzieri la plata salariilor sau chiar concedieri, oamenii cer implicarea autoritatilor centrale.

In Bucuresti si alte sapte orase din tara, sindicalistii au inlocuit pauza de masa cu un protest in fata institutiei. Ei au cerut finantare integrala de la buget pentru Radio Romania International, actualizarea taxei radio si depolitizarea resurselor financiare pentru Televiziunea si Radioul public. Deocamdata, pentru Radio Romania International, sindicalistii spun ca s-au alocat de la buget doar 7,4 la suta din sumele necesare pentru acest an.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.