Departe de averea la care spera urmasii sai, mostenirea tenorului italian Luciano Pavarotti, ce a incetat din viata pe 6 septembrie, este formata in principal din datorii. Acestea cumuleaza 18 milioane de euro, scrie in editia de sambata cotidianul
Departe de averea la care spera urmasii sai, mostenirea tenorului italian Luciano Pavarotti, ce a incetat din viata pe 6 septembrie, este formata in principal din datorii. Acestea cumuleaza 18 milioane de euro, scrie in editia de sambata cotidianul italian "La Repubblica", citat de AFP.O verificare a conturilor artistului a scos la iveala un pasiv de 11 milioane de euro, la care se adauga imprumuturi pentru alte sapte milioane de euro, scrie cotidianul italian. "Faptul ca maestru a avut datorii nu este un secret pentru nimeni", a explicat Giorgio Bernini, avocatul celei de-a doua sotii a lui Pavarotti, Nicoletta Mantovani. Pe parcursul ultimilor ani si-a redus activitatea artistica, spitalizarea sa a fost indelungata si tratamentele foarte costisitoare, mai ales in SUA, a adaugat acesta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.