Dupa 8 ani de seceta cumplita in ceea ce priveste performantele la echipa nationala, generatia condusa de Mutu si Chivu a avut in sfarsit un motiv de satisfactie. Era asteptata o explozie de bucurie si un val de petreceri, cu tot ceea ce inseamna ac
Dupa 8 ani de seceta cumplita in ceea ce priveste performantele la echipa nationala, generatia condusa de Mutu si Chivu a avut in sfarsit un motiv de satisfactie. Era asteptata o explozie de bucurie si un val de petreceri, cu tot ceea ce inseamna acest lucru. Nu a fost asa. Fotbalistii nostri, evident nu toti, s-au mai maturizat deprinzandu-se cu haina stramta a decentei. Imaginile oferite de TVR au oferit publicului o petrecere de bun simt, barbateasca, stropita pe la tample cu sampanie. Bucuria sincera a reusit sa-i faca umani pe fotbalistii atat de huliti in ultima perioada. Chiar si incrancenatul Piturca a afisat alta fata. De altfel a si fost surprins in ipostaze compromitatoare pentru el: zambind si cantand voios. Temperatul Chivu s-a dovedit a fi o adevarata bomba cu veselie, iar de la inaltimea sa Goian impartea generos zambete de copil fericit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.