Isi slujeste tatal in orice situatie. Ar face orice ca echipa lui sa fie pe primele locuri. Tocmai de aceea, Alin Staicu, fiul primarului din comuna doljeana Standard Simnicul de Sus, a devenit in scurt timp antrenor, jucator, capitan si se poate co
Isi slujeste tatal in orice situatie. Ar face orice ca echipa lui sa fie pe primele locuri. Tocmai de aceea, Alin Staicu, fiul primarului din comuna doljeana Standard Simnicul de Sus, a devenit in scurt timp antrenor, jucator, capitan si se poate considera si patron (foto, in galben). Nu are nicio legatura de rudenie cu Dinel Staicu, insa s-a dovedit la fel de ingenios.

Se intampla in Dolj! Alin Staicu a devenit cam cel mai puternic din istoria comunei Simnicul de Sus.

A preluat echipa in sezonul trecut cand era pe ultimele locuri, iar acum a dus-o pe locul 6, adica in lupta pentru play-off-ul campionatului judetean. „A fost foarte greu. Am schimbat multi jucatori pana sa ajungem la acest nivel”, a afirmat Staicu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.