Contractul de privatizare a societatii Automobile Craiova cu Ford nu se va derula in cazul in care Comisia Europeana (CE) va decide ca Romania a incalcat Tratatul de aderare prin acordarea de ajutoare de stat, a declarat, ieri, presedintele Consiliu
Contractul de privatizare a societatii Automobile Craiova cu Ford nu se va derula in cazul in care Comisia Europeana (CE) va decide ca Romania a incalcat Tratatul de aderare prin acordarea de ajutoare de stat, a declarat, ieri, presedintele Consiliului Concurentei (CC), Gheorghe Oprescu. „Deocamdata vorbim de o posibila acordare de ajutoare de stat. Ramane ca acest lucru sa fie stabilit de Comisia Europeana“, a spus Oprescu, citat de NewsIn. El a mentionat ca exista trei situatii: se constata ca nu s-a incalcat Tratatul si nu va fi nici o problema; se constata ca s-au acordat ajutoare de stat, dar le aproba; se da aviz negativ si contractul isi pierde valabilitatea. Oprescu a adaugat ca depinde de reprezentantii celor doua parti daca se vor mai aseza la masa negocierilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.