Mircea Rednic a fost contestat vehement de aproximativ 2.500 de suporteri rapidisti in timpul amicalului cu Electrosid Titu. “Tra-datorule, esti o mizerie, nu te vrem la Rapid”, i-au strigat fanii, care, pentru a fi siguri ca sunt auziti
Mircea Rednic a fost contestat vehement de aproximativ 2.500 de suporteri rapidisti in timpul amicalului cu Electrosid Titu. “Tra-datorule, esti o mizerie, nu te vrem la Rapid”, i-au strigat fanii, care, pentru a fi siguri ca sunt auziti, s-au plasat exact in spatele bancii tehnice. “Cei care m-au injurat nu sunt suporteri adevarati”, a concluzionat Puriul la sfarsitul meciului. Aceasta fraza este o traducere a gandirii potrivit careia o problema dispare daca te prefaci ca nu exista. Mai nou, atunci cånd sunt contestati, jucatorii, antrenorii sau conducatorii de club exclama in cel mai simplist mod: “~stia nu sunt suporteri adevarati”. La fel au spus si oficialii dinamovisti dupa ce aproximativ 500 de fani “alb-rosii”, adica atatia cati venisera la stadion la partida Dinamo - U Cluj (2-1), ii facusera pe jucatori in fel si chip. Daca cei prezenti atunci in Soseaua Stefan cel Mare erau niste “facaturi” de suporteri, atunci unde erau “suporterii adevarati”?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.