Ioan Avram Muresan a ajuns la concluzia, dupa trei ore si jumatate petrecute, ieri, cu procurorii anticoruptie, ca filmul continand imagini de filaj difuzat saptamana trecuta de postul public de televiziune, care il are „in distributie“
Ioan Avram Muresan a ajuns la concluzia, dupa trei ore si jumatate petrecute, ieri, cu procurorii anticoruptie, ca filmul continand imagini de filaj difuzat saptamana trecuta de postul public de televiziune, care il are „in distributie“ pe el, alaturi de Decebal Traian Remes, a pornit de la Cotroceni, nu de la DNA. Muresan a declarat ca procurorii anticoruptie nu i-au aratat niciun film si ca ar fi trebuit sa se duca, in aceste conditii, la TVR, deoarece acestia il acuza. El a mai spus ca, in prezent, anchetatorii copiaza materialele de pe cele doua calculatoare pe care le-au ridicat de la domiciliul sau cu ocazia perchezitiei.

Fostul ministru al agriculturii Ioan Avram Muresan, acuzat de complicitate la doua infractiuni de cumparare de influenta, s-a prezentat ieri-dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a fost audiat de procurori mai bine de trei ore si jumatate in legatura cu intermedierea mituirii de catre omul de afaceri Gheorghe Ciorba a fostului ministru Decebal Traian Remes.

Ioan Avram Muresan s-a prezentat la DNA in jurul orei 9.30, declar&a circ;nd la intrare ca nu cunoaste motivele pentru care a fost chemat la audieri de catre procurori. Deoarece Muresan are interdictia de a parasi localitatea sa de domiciliu, Targu Mures, a avut nevoie de avizul judecatorilor pentru a putea veni in Bucuresti pentru a fi audiat de procurorii anticoruptie.

Ii acuza pe procurori ca au vrut sa-l 'lichideze fizic>>
La iesirea din sediul DNA, fostul ministru al agriculturii a declarat ca procurorii i-au cerut sa dea declaratii scrise in legatura cu implicarea sa in mituirea lui Decebal Traian Remes de catre Gheorghe Ciorba, care, in cursul lunii septembrie a acestui an, i-a dat fostului ministru liberal al agriculturii 15.000 de euro si produse in valoare de 1.500 de lei noi pentru a favoriza firmele omului de afaceri la licitatiile publice organizate de institutiile aflate in subordinea Ministerului Agriculturii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.