Sute de craioveni s-au adunat ieri, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Ion Leontin Bebu, barbatul al carui trup a fost gasit taiat in bucati si aruncat sub doua podete din judetul Caras-Severin. Cu tristete in suflet, cei care l-au cunoscut au ve
Sute de craioveni s-au adunat ieri, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Ion Leontin Bebu, barbatul al carui trup a fost gasit taiat in bucati si aruncat sub doua podete din judetul Caras-Severin. Cu tristete in suflet, cei care l-au cunoscut au venit in numar mare sa-i aduca un ultim omagiu prietenului lor. Toata suflarea din Banie spera ca acei criminali care l-au ucis cu sange rece pe Leontin sa fie aspru pedepsiti.

Lacrimi de durere si revolta in sufletul celor veniti sa fie alaturi de Leontin pe ultimul drum. Chiar daca au stiut ca nu o sa-l mai vada pe Leontin Bebu, sute de persoane au asteptat in fata blocului, dorind parca sa il zareasca iesind din scara. „A fost un baiat deosebit. Nu merita asa ceva. Pacat!”, a spus unul dintre vecini. Sfasiati de durere, parintii i-au blestemat pe cei care le-au ucis baiatul. Cu ultimele puteri, mama lui Leontin s-a agatat de sicriu cerandu-i fiului sau sa nu plece. „Nu pleca, Leo, baiatul meu! Nu ma lasa, mama!” Felicia Bebu a lesinat in repetate randuri, dorind parca sa plece odata cu fiul sau.

Varul victimei ii cauta pe criminali
Printre cei prezenti ieri, s-a aflat si varul victimei, Gheorghe Moinea, politistul caruia i-a fost inmanat cazul la inceput, in judetul Caras-Severin. „M-am ocupat alaturi de mai multi politisti din judet. Nu pot sa descriu ce am simtit in momentul in care am aflat ca victima gasita macelarita in judetul nostru era tocmai Leo. A fost ca un frate mai mare pentru mine. Ma ajuta de cate ori apelam la el”, a spus cu lacrimi in ochi Gheorghe Moinea. Politistul a spus ca va face tot posibilul sa-i gaseasca pe criminali, ca acestia sa plateasca pentru fapta comisa.

La inmormantare a venit si actuala lui iubita, cu care avea o relatie de doua luni. Ana-Maria Safta era vecina cu Leontin si povesteste in hohote de plans ca a fost singurul barbat care s-a purtat frumos cu ea.

'Fata, te puuup!>>, ultimul mesaj al lui Leo
Ultimele cuvinte ale lui Leontin Bebu au fost trimise, pe data de 3 octombrie, prin-tr-un mesaj pe telefonul mobil al Anei: „Fata, te puuup!”

Vecinii isi amintesc ca l-au vazut pe Leontin in ziua in care i-a fost vandalizata masina. „L-am intrebat daca are dusmani, iar el ne-a raspuns ca de fapt prietenii i-au scris pe masina”, spune Eliza. Tanarul Leontin Ion Bebu a fost inmormantat la Cimitirul Sineasca din Craiova. El ar fi implinit saptamana viitoare varsta de 30 de ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.