Fostul tenisman Ilie Nastase si sotia sa, Amalia, au venit la Casa de Casatorii a sectorului 1 sa-i felicite pe proaspat insurateii Radu si Anca, alias Teologul si Virgina. Cuplul Nastase le-a dorit “Casa de piatra” si mult noroc in viat
Fostul tenisman Ilie Nastase si sotia sa, Amalia, au venit la Casa de Casatorii a sectorului 1 sa-i felicite pe proaspat insurateii Radu si Anca, alias Teologul si Virgina. Cuplul Nastase le-a dorit “Casa de piatra” si mult noroc in viata si a declarat ca si-ar dori ca aceasta Nunta pe NeVe sa dureze mai mult decåt cea nasita de ei in urma cu jumatate de an, dintre Tiriac jr si Maria Marinescu.

Ieri dimineata, in jur de 9.30, mireasa si mirele care au avut curajul sa se inscrie in competitia lansata de Radio 21, au spus “Da”, cu jumatate de gura, ce-i drept, in fata ofiterului starii civile si au devenit sot si sotie. Stoica Radu Vasile, alias “Teologul”, si Vasiliu Anca Miruna, alias “Mireasa Virgina”, s-au intalnit pentru prima data ieri dimineata si, la cateva minute dupa ce s-au vazut fara masca, au hotarat sa-si uneasca destinele. Primul sosit a fost mirele, imbracat in costum de ginerica si cu masca neagra pe fata. Foarte emotionat, Radu si-a tot frant mainile de nerabdare pana la sosirea miresei. Intr-un final a sosit si limuzina alba care a adus-o pe Anca, intr-o rochie alba si foarte sexi , creatie a lui Catalin Botezatu, bineinteles si ea tot cu masca “lui Zorro” pe fata. Nasii, Dana Nalbaru si Dragos Bucur, au ajutat-o pe mireasa sa ajunga in fata ofiterului starii civile, acolo unde mirele o astepta de ceva vreme.

'Mireasa Virgina>>a stat pe gånduri


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.